Robeta.

Ervaar luxe, comfort en vrijheid. Robeta biedt kwaliteit en dat valt op zodra je in een campervan stapt. Dankzij het moderne design en slimme interieurkeuzes kom je thuis.

Robeta mobil

Feel the difference

Wie kiest voor Robeta, kiest voor design, vakmanschap en net dat tikkeltje meer. Kom langs in onze showroom en ontdek zelf de prachtige interieurs. Zo wordt reizen nog leuker!

Hoge standaarden

Comfortabel avonturieren

Robeta produceert campers die zich onderscheiden van de massa dankzij hun design. Het Sloveens bedrijf werd opgericht in 2011 en voldoet sinds de start aan een hoge kwaliteitsstandaard om zo het reizen zo comfortabel mogelijk te maken.

Robeta Campervan
Robeta - Kwaliteitscontrole - Caramel Campers
DESIGN

Ontworpen met zorg, precisie en liefde

Een team van ontwerpers denkt uitvoerig na over elk nieuw camperdesign. Ze proberen steeds de nieuwste ideeën en innovaties te integreren. Deze ideeën worden omgezet in het CAD-programma, waardoor de campers op een hoog kwaliteitsniveau kunnen worden geproduceerd.

Handmade by Robeta

Verfijnd interieur

Het meubilair in de Robeta campers wordt vervaardigd door hun eigen schrijnwerkerij waar ze beschikken over de meest moderne CNC-machines. De meubelonderdelen worden daarna met de hand geassembleerd door hun medewerkers.

Productie - Robeta - Caramel Campers
Robeta - Kwaliteitscontrole - Caramel Campers
This is quality

Kwaliteitscontrole

Voor de oplevering wordt elke nieuwe camper uitvoerig gecontroleerd. De sticker met daarop de handtekening van de monteur garandeert dat jouw camper met liefde, zorg en precisie is ontworpen.

Caramel Campers - Icon

Ontdek de Robeta modellen

Caramel campers

Vragen? Meer info?

Heb je een vraag over Robeta of wil je graag een offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.