Tourne.
It's all about the journey.

Tourne biedt intelligente, op maat gemaakte campers die de manier waarop we denken over mobiliteit, reizen en kamperen veranderen.

Tourne mobil

Een camper voor alle seizoenen

Tourne biedt een complete campervan tegen een scherpe prijs. De campers zijn standaard rijkelijk uitgerust en ontworpen om het hele jaar door te gebruiken. Sinds de opstart van dit Sloveens campermerk wordt samengewerkt met Scandinavische ingenieurs die actief rekening houden met een functioneel ontwerp, slimme technologie en een fluctuerend klimaat.

Geen keuzestress

Keep it simple

Tourne zorgt ervoor dat je geen keuzestress krijgt en biedt twee campermodellen met één type inrichting. Er zijn altijd vier slaapplaatsen beschikbaar in de camper. Een luifel, trekhaak en beddengoed krijg je standaard meegeleverd. De vanaf-prijs bij Tourne is dus eigenlijk een vertrek-ermee-op-reis-prijs.

Tourne - Caramel campers
Tourne - Caramel campers
Comfort en ruimte

Ongekend ruimtegevoel

Dankzij het slimme Scandinavisch design wordt de ruimte in de camper optimaal benut. Zo steekt het keukenblok minder ver uit in vergelijking met andere merken waardoor je de leefruimte makkelijk kan ombouwen tot een comfortabel bed. Ook achteraan kan je het bed eenvoudig opklappen waardoor je extra opbergruimte tot jouw beschikking hebt.

Designmeubels

Oog voor detail

Het meubilair – zoals bedden, tafels, kasten en het aanrecht – is gemaakt van kwaliteitshout en wordt ter plaatse geproduceerd door een gerenommeerde, ultramoderne timmer- en inrichtingsaannemer die eveneens leverancier van enkele van de meest prestigieuze designmerken van Europa is.

Caramel Campers - Icon

Beleef unieke Tourne moments

Caramel Campers

Vragen? Meer info?

Heb je een vraag over Tourne of wil je graag een offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met jou op.