XBUS Camper

De XBUS Camper wordt de eerste vol-elektrische camper op de markt. Met een slaapplaats voor twee personen, een compacte keuken met spoelbak, koelkast en kookplaat ben u altijd klaar voor uw volgende avontuur.

Xbus – de nieuwe wereld van mobiliteit

In de basis een leuke van

De Xbus is meer dan een camper. Het is eigenlijk een platform waar je verschillende varianten kan op bouwen zoals een laadbak, een bus, een laadkast, een kipper en ook een camper. Het is multi-modulair, dus als je een camper koopt, kan je nadien nog enkel de module van de laadbak erbij nemen en kan je in het weekend met het zelfde voertuig ook nog eens naar het containerpark!

L’électrique, c’est fantastique!

100% elektrisch en accupacks

De Xbus heeft standaard een rijbereik van 200km en kan uitgebreid worden naar 600km door bijkomende accupacks in optie te nemen.  De batterijen van de XBUS zijn verwisselbaar en bevinden zich aan de zijkant en achterkant van het voertuig. Je kan tot 24 verwisselbare batterijen plaatsen die elk 8kg wegen. Zo is het bijna onmogelijk om zonder energie te vallen. Dit is exact wat je nodig hebt als je met de camper op reis bent: milieuvriendelijk en een groot rijbereik!

Echt revolutionair!

Geïntegreerde zonnepanelen in het dak

De Xbus heeft standaard zonnepanelen die geïntegreerd zijn in het dak van het voertuig. Hierdoor kunnen de batterijen bijgeladen worden terwijl je vrolijk in het zonnetje aan het rijden bent. Er kan tot 200 km extra rijbereik bijgeladen worden. Wanneer is het meest waarschijnlijk dat je op stap bent met de camper? Als het zonnetje uit zit natuurlijk. Super handig om te hebben. 

Wat past er allemaal in die ruimte? 

een volwaardige camper

Genoeg over de technologie. De campermodule heeft een uitschuifbare achterkant en het middenste deel van het dak kan omhoog. Hierdoor creëer je een zee van ruimte in een kleiner voertuig. Het bed is 1m30 breed en 2m10 lang.  Er zit een koelkast,  kookplaat, zoetwatertank en gootsteen in. En dan denk je voor welke prijs in godsnaam zullen ze dit op de markt brengen. Wel goed nieuws. Een Xbus camper is reeds beschikbaar vanaf 30677€ btw incl. Hier vind je op vandaag geen campervan voor en al zeker geen elektrische. 

Nu reeds voor te bestellen!

Hij komt eraan eind 2022

De Xbus is een echt Duits product! In het najaar van 2022 start de productie van de Xbus. Momenteel zijn er al meer dan 4000 prébestellingen in Europa. Neem contact met ons op en bestel hem nu al. Je hoeft slechts 10% van het bedrag te betalen en beslis je als nog later om het niet te doen, krijg je het voorschot terug en is je enigste kost een administratieve kost van 150€. Weinig of geen risico dus om er als een van de eersten bij te zijn!

Xbus varianten

Ga mee op avontuur

Technische specificaties

Contact

Heb je een vraag over Xbus, wil je graag een offerte ontvangen of een proefrit maken? Mail dan snel naar niels@caramelcc.be of bel op 0490/42 72 25.