Robeta Mobil

Feel the difference

Bij Caramel Campers kiezen we voor design, vakmanschap en net dat tikkeltje meer. Kom de Robeta campervans in onze showroom ontdekken en ervaar zelf de prachtige interieurs. Zo wordt reizen nog leuker.

Robeta Duobett Family campervan

Hoge standaarden! 

Comfortabel avonturieren

Vanuit het idee om voertuigen te produceren die zich onderscheiden van de massa vanwege hun ontwerp, werd het bedrijf Robeta in 2011 opgericht in Slovenië. Het bedrijf voldoet aan een hoge kwaliteitsstandaard om zo het reizen zo comfortabel mogelijk te maken.

Innovatief reizen

Design

Vanuit het idee van een nieuwe reis, wordt een nieuw voertuig geschetst door hun ontwerper, nieuwe ideeën en innovaties worden hier geïntroduceerd. Hun ontwerpers zetten deze ideeën om in het CAD-programma, waarmee ze op een hoog kwaliteitsniveau kunnen produceren.

Handmade by Robeta

Productie

Hun eigen schrijnwerkerij produceert het meubilair voor Robeta-bestelwagens op de meest moderne CNC-machines. De uitgesneden meubelonderdelen worden met de hand geassembleerd door hun medewerkers.

This is quality

Kwaliteitscontrole

Aan het einde wordt het voertuig gecontroleerd bij een laatste inspectie. Een sticker met de handtekening van de monteur garandeert dat uw camper met liefde, zorg en precisie is ontworpen.

Robeta Modellen

Dionysus

Just the two of us


2 slaapplaatsen


2 zitplaatsen


5,41m

Robeta Apollo Campervan

Apollo

2 extra lange bedden (2,1m)


4 zitplaatsen 


6,36m


Familievariant met 4 bedden

Robeta Kronos

Kronos

2 extra lange bedden


4 zitplaatsen


2 zitplaatsen


Familievariant met 4 bedden

Robeta Ares_Voorfoto

Ares

4 zitplaatsen


2 slaapplaatsen


5,41m


Familievariant met 4 bedden

Helios

4 zitplaatsen


2 slaapplaatsen


5,99m


Familievariant met 4 bedden

Ga mee op avontuur

Contact

Heb je een vraag over Robeta, wil je graag een offerte ontvangen of een proefrit maken?  Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.