Opel Zafira Life Camper Van

VOOR DE ECHTE AVONTURIERS EN TREKKERS

De compacte camper voor 4 personen (als camper) die houden van avontuur en trekken. Ook beschikbaar in 2 persoonsuitvoering.
Volledig gemeubileerd: pop-up dak, slaapbank, inbouwkasten en kitchenette

Opel Zafira Life Camper Van

Interieur

De 4,95 meter lange Zafira Life Camper Van is een volledig uitgeruste camper met vier bedden. Kenmerken zoals een pop-up dak, een slaapbank, inbouwkasten en een kitchenette zijn standaard aan boord. De meubelfronten hebben een stijlvolle, monochrome en bijzonder robuuste steenlook. Tegelijkertijd kan hij dankzij het flexibele concept zonder beperkingen als auto worden gebruikt – dankzij een hoogte van slechts 1,99 meter hebben Zafira Life Camper Van-chauffeurs toegang tot de meeste parkeergarages.

Bij de nieuwe Zafira Life Camper Van kunnen veel optionele extra’s ook apart worden besteld. Zo kan elke kampeerventilator zijn of haar eigen voertuig samenstellen. Aantrekkelijk geprijsde uitrustingspakketten zijn ook beschikbaar. Met de optionele grootlichtassistent, vermoeidheidswaarschuwing, rijstrookassistent, verkeersbordenassistent met intelligente snelheidsregeling, alsmede waarschuwing voor botsingen aan de voorzijde en noodremassistent biedt Zafira Camper Van een breed scala aan moderne hulpsystemen.

Het volledige Opel-aandrijvingsportfolio met alle transmissievarianten en dieselmotoren is beschikbaar in vier verschillende prestatieniveaus. Alle motoren zijn voorzien van SCR-emissiebeheersingstechnologie om de uitstoot van stikstofoxiden te verminderen en voldoen aan alle eisen voor onbeperkte mobiliteit met de Euro 6d-TEMP-emissienorm.

Als u op zoek bent naar routes buiten de gebaande paden, kan Zafira Camper Van worden uitgerust met een bad-road pakket. Dan heeft de camper 25 millimeter meer bodemvrijheid, een robuuste onderrijbeveiliging en een volwaardig reservewiel. Het Opel IntelliGrip-tractiesysteem is een perfecte match – voor veilige vooruitgang op elk oppervlak. Precies goed voor echte buitenavonturen met de nieuwe Zafira Camper Van.