Welkom bij Caramel Campers in Roeselare

Opendeurdagen 2022

Caramel Campers stelt zijn deuren wagenwijd open voor jou op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022.
Tijdens ons Opendeurweekend zal er heel wat moois te ontdekken én beleven zijn. Kom zeker een kijkje nemen!

Wist je trouwens dat 23 oktober ook de Nationale Caravan en Camperdag is?

Team Caramel Campers

Wat mag je verwachten?

  • Welkom op zaterdag 22 en zondag 23 oktober van 9u tot 17u.
  • Maak kennis met ons aanbod campervans. Wij zijn officieel verdeler van Robeta en Tourne.
  • Sla jouw slag dankzij onze campers op voorraad.
  • Huur alvast jouw camper voor volgend jaar.
  • Krijg voldoende inspiratie voor jouw campervakantie dankzij onze partners.

Kom jij langs? Laat ons dat zeker weten! Zo kunnen wij jouw bezoek nóg beter voorbereiden. 

Je kan het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina vinden.

Is een camper kopen jouw droom?

Voor vele mensen is een camper kopen een grote droom. Maar wat als deze droom nu eens realiteit werd? Caramel Campers begeleidt je graag hierbij. Kom onze merken Robeta en Tourne ontdekken en ontdek welk model het best bij jou past.

Liever huren?

Tijdens ons opendeurweekend wordt ook het verhuurseizoen voor 2023 open gezet. Beslis je op 22 en 23 oktober om een camper te huren bij ons dan krijg je 10% korting!

Samen met onze partners

Onderstaande partners zullen ook aanwezig zijn om jullie verder onder te dompelen in de wondere kampeerwereld.

RAIDA - the cycling culture

Het vroegere elektro fietsen Cool is ondertussen uitgegroeid tot een heuse speler in de fietsenwereld. Ondertussen kan je niet enkel in West-Vlaanderen terecht voor een elektrische fiets van hoge kwaliteit, maar in heel België. Op het opendeurweekend laten zij hun assortiment zien en wordt het geen camper, dan misschien wel een leuke fiets of plooifiets.

VKT - Vlaamse Kampeertoeristen

Vlaamse Kampeertoeristen is een campermagazine dat maandelijks verschijnt. Als je een abonnement neemt, dan krijg je er automatisch ook een gratis verzekering bij.

Naast hun magazine bieden de Vlaamse Kampeertoeristen ook kampeerreizen en kampeerverzekeringen op maat aan. Ben Van Den Bossche staat je graag met raad en daad bij dit weekend!

LUME Traveler

Zeg niet zomaar een caravan tegen een LUME Traveler. Deze LUME moet je ooit in je leven gezien hebben! Tijdens het opendeurweekend komen Hein en Edwin speciaal naar België om hun luxueuze caravan te tonen aan het grote publiek.

De LUME Traveler werd volledig gebouwd naar de eigen stijl van bedenker Hein. Deze unieke caravan wordt handgemaakt in het Nederlandse Culemborg. Een open keuken, luxueuze bedden en comfort boven alles! Een must see en zelf have.

Bearlock - diefstalpreventie

BearLock is gespecialiseerd in diefstalpreventie voor campers. Geen slot van buitenaf, maar een echte vergrendeling binnenin die niet te breken valt. Zo kan je ervoor kiezen dat – als de dief toch in de camper raakt – hij de camper niet meer kan starten. Kom de mogelijkheden ontdekken. Topservice verzekerd!

Inschrijvingsformulier

Iedereen is gedurende ons opendeurweekend welkom om gewoon binnen te wandelen. Toch is het handig voor ons als je nu al laat weten als je aanwezig zal zijn. Zo kunnen we jouw komst beter voorbereiden. Want bij Caramel Campers gaan we voor een smile every mile!

De inschrijvingen voor het opendeurweekend zijn afgerond. Wil je graag ons aanbod leren kennen? Steeds welkom in onze showroom in Roeselare.