XBUS Camper.

Pre-order nu de 100% elektrische camper.

XBUS Camper
XBUS Camper

100% elektrisch

De XBUS Camper wordt de eerste vol-elektrische camper op de markt. Met een actieradius tot 600 km en een dak met geïntegreerde zonnepanelen is dit voertuig innovatief in zijn soort. De XBUS is perfect om op reis te gaan: milieuvriendelijk en met een groot rijbereik!

Modulair

Meer dan een camper

De XBUS is verkrijgbaar in 9 verschillende modules en kan zowel privé als in het bedrijfsleven ingezet worden. Van bus tot bestelwagen, kipper tot laadbox, cabrio of camper. Jij kiest welke module bij jou past.

Compact MET voldoende ruimte

Een volwaardige camper

De XBUS Camper heeft een uitschuifbare achterkant én het middelste deel van het dak kan ook omhoog. Hierdoor krijgt het compacte voertuig extra ruimte. De camper is bovendien uitgerust met een koelkast, kookplaat, zoetwatertank en gootsteen. Benieuwd naar de prijs? Download snel de prijslijst of vraag een offerte aan.

pre-order

Beschikbaar vanaf 2023

Wil jij als één van de eerste De Xbus is een echt Duits product! In het najaar van 2022 start de productie van de Xbus. Momenteel zijn er al meer dan 4000 prébestellingen in Europa. Neem contact met ons op en bestel hem nu al.

Caramel Campers - Icon
Caramel campers

Vragen? Meer info?

Heb je een vraag over XBUS of wil je graag een offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.