Huren

Wil je de wereld ontdekken in het gemak van een camper? Huur een Robeta campervan of Zafira Life en ontdek de luxe van het reizen op wielen.

Waarom Caramel Campers?

Caramel Campers staat voor reisadvies op maat. Niet enkel zijn wij een erkend bedrijf in verhuur, we verlenen je 24/7 assistentie!

Verder voorzien we tijdens jouw reis een gratis en beveiligde parking voor jouw wagen.

Onze huurformule is all-in. Met andere woorden, je brengt enkel jouw slaapgerief mee, wij denken aan de rest.

Oja, mocht er toch een reden zijn om te moeten annuleren, dan kan je bij ons flexibel annuleren.

Ons huuraanbod

Wat zeggen onze klanten?

Onze huurprijzen

Per week Per dag Weekend
Juli – augustus (seizoen) 990€ Niet mogelijk 475€ (op aanvraag)
Buiten juli en augustus 600€ 107€ 325€

 

*voor verhuur van een week wordt er nog een service fee voor uitleg en begeleiding van 150€ bijgerekend. Bij dag en weekendprijzen niet.

Wat is inbegrepen?

 • Omnium verzekering met vrijstelling
 • Borg
 • 1.750 km inbegrepen (0,2€ per extra km)
 • Bij verhuur van twee weken: onbeperkt aantal km’s
 • Assistentie in Europa

Nog vragen?

Hoeveel kost het nu om een camper te huren?

Robeta staat voor “feel the difference”! De kwaliteit die u zal ervaren, zal u niet gauw ergens anders tegenkomen. Toch maken wij verhuur betaalbaar. Voor een weekje in Juli en Augustus vragen wij slechts 990€ en buiten Juli en Augustus zakt dit bedrag naar maar 600€. Hiernaast is er nog een service fee van 150€ voor administratie, uitleg voertuig en het klaarzetten en testen voor vertrek. Voor de exacte voorwaarden, neem je gerust contact met ons op.

Waar ben ik allemaal voor verzekerd en wat met pech onderweg?

Een gerust gemoed en geen stress zijn belangrijk op reis. Daarom hebben wij gekozen voor een uitgebreide verzekering. Wat zit er nou allemaal in?

 1. Rechtsbijstand
 2. Burgerlijke Aansprakelijkheid
 3. Omnium met franchise
 4. Europe Pechverhelping

Hoe lang ben je weg met de camper?

De normale huurtermijn is minstens 1 week. Langer is geen probleem. Als je minder dan een week weg wilt, vragen we om even af te stemmen met ons om te zien of het in de gewenste periode lukt.

Tijdens Juli en Augustus kunnen wij de camper enkel (minstens) per week meegeven.

Wat krijg je allemaal mee?

Bij Caramel Campers kan je met een gerust hart vertrekken naar jouw reisbestemming. Je hoeft zelfs niet meer naar huis om de camper vol te stouwen. Kom met de auto naar ons, laat hem veilig bij ons achter en klaar om te vertrekken.

Volgende zaken geven wij alvast mee in de camper:

 • Fietsenrek voor 2 fietsen. Dan is dat deel van de reis al gecoverd.
 • Luifel zit er ook op. Genieten in het zonnetje of even schaduw opzoeken, het kan allemaal.
 • Elektriciteit kan je bekomen door de bijgeleverde kabel. Sluit hem aan op het voertuig en plug hem in het voorziene stopcontact en heerlijke verlichting, verwarming en zo veel meer komen in jouw camper terecht.
 • Een wasje maken is ook geen probleem, want wij vullen de watertank en je krijgt er een waterslang bijgeleverd om de tank zelf te vullen. Gebruik zeker deze en niet die van de camping, want daar wordt ook wel eens een toilet mee uitgekuist. Bweekes.
 • Op toilet gaan zonder zorgen. Wij leveren het toiletpapier en WC product om geen verstoppingen te hebben.
 • Geen fan van schuin te staan op een camping? Geen probleem, er zitten 2 oprijblokken bij die ervoor zorgen dat je de camper quasi waterpas kan zetten.
 • Kook je graag zelf? Goed nieuws, want wij hebben er een gasfles ingestopt. Het goede nieuws is dat je enkel voor de kookplaat gas nodig hebt. De rest werkt allemaal op 12 volt. De potjes, het bestek en borden zijn ook aanwezig om van uw heerlijke maaltijden te genieten.
 • Neem jouw eigen kussens, donsdeken, hoeslaken mee. Wij leggen er een matrasbeschermer in, maar wij weten natuurlijk niet hoe u graag slaapt. Niet vergeten dus!
 • Lekker buiten onder luifel? Dat kan met onze 2 stoeletjes en tafel die we meegeven naar uw bestemming.

Waar worden wij niet vrolijk van?

We houden het graag proper in de camper. Daarom vragen wij om niet te roken, geen frietpotten of dergelijke te gebruiken en ook geen diertjes mee te nemen. We moeten ervoor zorgen dat de camper tip top in orde blijft zodat de mensen die na u komen er ook ten volle kunnen van genieten. Voor te weten wat wel en niet mag, neem gerust contact en wij overlopen het graag met u.

Hoe wordt het huurbedrag betaald?

U heeft beslist om de camper te huren en we teken samen een overeenkomst zodat u exact weet waar u aan toe bent. Op dat moment vragen wij 50% van het bedrag over te schrijven op onze rekening.

Bij ophaling van het voertuig de dag zelf vragen wij de resterende 50% van het bedrag en een waarborg van 1250€. Waarom een waarborg? Je krijgt een camper mee van een behoorlijke waarde. Wij kennen u (nog) niet. Het is vooral een garantie voor ons bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid. Doet u niks verkeerd, maak u dan vooral geen zorgen.

Oeps, ik moet annuleren… Wat nu?

Leuk is dat niet. Noch voor u, noch voor ons. Dit kost ons natuurlijk geld en daar vragen wij dan ook iets voor terug. Hoe langer we het op voorhand weten, hoe kleiner het bedrag. Indien u hier vragen over hebt, laat het ons gerust weten!

Andere vragen?